Vanuit Almelo laten wij heel Twente (en ver daarbuiten), gegarandeerd feest vieren!

Levering & afhalen

Bij Winsie Party Rental B.V. kunt u veel van onze artikelen zelf komen afhalen op ons experience center.  Voor een aantal artikelen is zelf afhalen helaas niet mogelijk. Onze springkussens worden bijvoorbeeld ten alle tijden door onze medewerkers geleverd, opgebouwd, afgebouwd en retour gehaald. Dit doen wij omdat veel mensen niet beschikken over de juiste transportmiddelen en in verband met de zwaarte.

Afhalen op ons experience center is meestal mogelijk op werkdagen. In het weekend/avond alleen op afspraak. Ons experience center is meestal op werkdagen geopend en te bezoeken. Wij vragen u wel van te voren een reservering te maken en de bevestiging af te wachten, zodat u zeker weet dat we het betreffende artikel op voorraad hebben. Mocht ons experience center op werkdagen gesloten zijn, bel dan met 0546-785351.

Bij levering door Winsie Party Rentel B.V., maken wij altijd een afspraak voor een geschikt moment. Helaas kan het voorkomen dat we niet precies op tijd kunnen komen. Wij proberen een marge te houden van vijftien minuten.

Bestelformulier