Vanuit Almelo laten wij heel Twente (en ver daarbuiten), gegarandeerd feest vieren!

Pagodetent 5×5 M

Onze pagodetenten zijn sterke evenementtenten. Ideaal te gebruiken voor feesten, markten en goed te combineren met onze aluminium tenten. Bij het huren van een evenementtent komt veel kijken, daarom komen we graag met u in contact over een prijsspecificatie.

Prijs inclusief BTW

Prijs op aanvraag

Kleur

Breedte (in m)

Hoogte (in m)

Lengte (in m)

Anderen bekeken ook

Winsie party rental | Wat doen wij

Winsie Party Rental

Winsie Party Rental is een jong en dynamisch verhuurbedrijf gespecialiseerd in de verhuur van feestattributen. Het bedrijf is begin 2021 begonnen als onderdeel van Winselaar Steigers B.V.. In 2022 is ervoor gekozen dat Winsie Party Rental als zelfstandig bedrijf verder zou gaan binnen de Winselaar Groep. Door een mooie bedrijfsovername is Winsie Party Rental nu ook gespecialiseerd in de verhuur van tenten voor zowel de particuliere als de professionele sector.

Winsie Party Rental B.V. beschikt over een eigen experience center aan de Ambachtstraat 17 te Almelo. Het experience center moet ervoor zorgen dat de klant concreet kan zien wat er allemaal mogelijk is tijdens het organiseren van een feestelijke gelegenheid.

Opblaas, -feest & tentverhuur

Winsie Party Rental B.V. biedt een uitgebreid assortiment aan met verhuurattributen. Wij verhuren onder andere opblaasattributen, zoals springkussens, opblaasfiguren en skydancers. Daarnaast bieden wij verschillende horeca-apparatuur aan voor de verhuur. Denk hierbij aan slush-, popcorn-, suikerspin-, hotdog- en koffiemachines. Binnen de tentverhuur richten wij ons op de particuliere en de professionele sector, met diverse afmetingen tenten.

Winsie party rental | Ballon oranje

Benieuwd of Winsie Party Rental ook iets voor u kan betekenen?

Bestelformulier